fbpx
Ga naar de inhoud

Tetstoernooi stoepranden Dongen
Zondags voor de grote schoolvakantie!

HOEZO TETSEN?
Van Randjetetsen, Kaaibaande tot Stoepranden, hoe je het ook noemt het is een balspel dat wordt gespeeld tussen 2 koppels op de straat. Waarbij je probeert de bal op de stoeprand aan de overkant te laten weerkaatsen.

WAAR EN WANNEER
In de Oude Baan bij Café Zalencentrum De Viersprong en altijd op de zondag voor de grote schoolvakantie. Dit jaar is dat 30 juni 2024 van 12.00 uur tot 17.00 uur.

DOELSTELLING
Doelstelling van het evenement is het creëren van saamhorigheid en het stimuleren van bewegen en buiten spelen.

DOELGROEP
Alle Tetsliefhebbers, van jong tot oud! Het leuke is dat het een gemengde competitie is, dus naast volwassen- en kinderkoppels zijn ook volwassen/kind-koppels van harte welkom. Je kunt dus meedoen met een vriend of vriendin, maar hoe leuk is het om met jouw zoon, dochter of bijvoorbeeld opa of oma deel te nemen!?

OVERIGE ACTIVITEITEN
Naast een hapje, drankje en muzikale gezelligheid, is er uiteraard ook gedacht aan leuke kinderactiviteiten zoals een luchtkussen, zandbak en stoepkrijten.

GOED DOEL
Het Tetstoernooi wordt gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat..

BAANSPONSORS
Ondanks het feit dat wij streven naar een laagdrempelig evenement, ook op financieel vlak, zijn bijdragen uiteraard van harte welkom. Daarom kun je als je bewegen, buitenspelen en ons jaarlijkse goede doel ook steunt Tetsbaansponsor worden voor slechts € 50,00.

MEDIA
Tijdens het Tetstoernooi dien je het schema, de standen en uitslagen op je telefoon te bekijken via de Playstore Tournify app.
Verder is er ook de Tetstoernooi Facebookpagina voor foto’s en updates.

REGLEMENT
Verder dien je op de hoogte te zijn van het reglement en is er een maximaal aantal deelnemers.

INSCHRIJVEN
Je Tetstoernooi inschrijving is pas compleet na betaling van € 10,00 inschrijfgeld (per koppel) op onze particuliere ASN verenigingsrekening. Als je binnen de (maximaal) 60 koppels bent gekomen informeren we je met de bijbehorende bankgegevens. Mocht je hier helaas niet bij zitten krijg je dat natuurlijk ook netjes te horen. Inschrijvingen worden niet achter de schermen geregeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Alleen de laatste kampioenen en hun tegenstanders zijn van een plek verzekerd.

TOT TETS!

INSCHRIJVING TETSTOERNOOI 2024: Yes, we zitten weer vol. Volgend jaar weer 60 kansen Dongen!