Meteen naar de inhoud

Tetstoernooi, samen stoepranden Dongen.

Altijd de zondag voor de grote schoolvakantie!

Tetstoernooi vol! Wat ontzettend gaaf dat de animo voor een middagje testen zo groot is. In minder dan een dag was het aantal van 50 tetskoppels bereikt. Vanwege de overweldigende belangstelling heeft de organisatie het maximum aantal tetsplaatsen op kunnen schalen van 50 naar 60. Maar liefst 60 koppels maken dus zondagmiddag 9 juli hun tetsopwachting. We maken ons klaar voor een fantastische tetsfestijn; volg alle voorbereidingen via onze socials. Graag tot 9 juli in de Oude Baan voor Café Zalencentrum De Viersprong!

HOEZO TETSEN?
Van Randjetetsen, Kaaibaande tot Stoepranden, hoe je het ook noemt het is een balspel dat wordt gespeeld tussen 2 koppels op de straat. Waarbij je probeert de bal op de stoeprand aan de overkant te laten weerkaatsen.

WAAR EN WANNEER
In de Oude Baan bij Café Zalencentrum De Viersprong en altijd op de zondag voor de grote schoolvakantie. Dit jaar is dat 9 juli 2023 van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Dit jaar kan je in de avond dus nog mooi even over de Dongense kermis.

DOELSTELLING
Doelstelling van het evenement is het creëren van saamhorigheid en het stimuleren van bewegen en buiten spelen.

DOELGROEP
Alle Tetsliefhebbers, van jong tot oud! Het leuke is dat het een gemengde competitie is, dus naast volwassen- en kinderkoppels zijn ook volwassen/kind-koppels van harte welkom. Je kunt dus meedoen met een vriend of vriendin, maar hoe leuk is het om met jouw zoon, dochter of bijvoorbeeld opa of oma deel te nemen!?

OVERIGE ACTIVITEITEN
Naast een hapje, drankje en muzikale gezelligheid, is er uiteraard ook gedacht aan leuke kinderactiviteiten zoals een luchtkussen, zandbak en stoepkrijten.

GOED DOEL
Het Tetstoernooi wordt gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat “aan de deur geklopt”, met als doel ieder kind Sinterklaas te kunnen laten vieren.

BAANSPONSORS
Ondanks het feit dat wij streven naar een laagdrempelig evenement, ook op financieel vlak, zijn bijdragen uiteraard van harte welkom. Daarom kun je als je bewegen, buitenspelen en ons jaarlijkse goede doel ook steunt Tetsbaansponsor worden voor slechts € 50,00.

MEDIA
Tijdens het Tetstoernooi dien je het schema, de standen en uitslagen op je telefoon te bekijken via de Playstore Tournify app.
Verder is er ook de Tetstoernooi Facebookpagina voor foto’s en updates.

REGLEMENT
Verder dien je op de hoogte te zijn van het reglement en is er een maximaal aantal deelnemers.

Jijen.. Kanaalstraat 35a DongenContactpagina of bel/Whatsapp 0633978627